George Leutz slår 2 WR med hans Q*Bert Marathon

Så er The Bert Off slut! George Leutz slog først Ed Heemskerk’s rekord i og have spillet et arcade spil i længst tid, på 1 credit. Ed’s rekord fra sidste år var 68,5 timer, George sluttede først efter 84 timer og 48 minutter. Det er det længste arcade spil på 1 credit nogensinde!

Med tæt på 85 timers Q*Bert gameplay, sikrede han sig også en ny Q*bert WR, og slog altså en score der har stået siden 1982! Den tidligere WR var på 33,273,520 points, George endte med en score der hed 37,163,080 points!

Ed Heemskerk’s marathon varede i 63 timer og 4 min, og han endte med en score på 28,870,165. Han slog derfor ikke hans egen personlige bedste score, som han lavdede sidste år da han fik 30,789,910 points efter hans 68,5 timers marathon.

Tillykke til George, og respekt til begge to for og være nogle dygtige Q*Bert spillere, og hårde drenge til marathon. Mon ikke vi ser en ny Bert-Off i fremtiden og scoren nok skal blive sat højere.

(tv: George Leutz – th: Ed Heemskerk)


// ThomasTHC

4 comments to George Leutz slår 2 WR med hans Q*Bert Marathon

Leave a reply